lauantai 22. syyskuuta 2012

kp 23

Nyt on käsi taas mustelmalla. Tuloksistahan en siis kuule mitään, elleivät ne ole huonoja. Joten enpä sitten tiedä,  haluanko saada soittoa polilta vai en.

Edelleen poden huonoa omatuntoa siitä, että haluan mitata lämpöjä. Vaikka minulle on sanottu, että ei pitäisi ja vaikka olen lukenutkin, että eivät ne mitään mistään kerro. Tuntuu, että haluan tehdä jotain. Ehkä pelkään sitä irtipäästämistä, mikä puolestaan on sama asia kuin luovuttaminen. Ehkä olen väärässä pelkojeni suhteen, mutta eihän se synti ole mittailla lämpöjä. No sitä ja samaa, lämmöt ovat vaihdelleet kp 14-20 välillä siinä 36,4 tienoilla ja kp 21-23 pientä kohoamista 36,5-36,6. Mutta samoja lukemia tulee kierron alkuvaiheessakin.

Minä pidän tästä nykyajasta. Kaikki ovulaatio- ja raskaustestit, liukuvoiteet ja muut lapsenTEKEMISEEN oletetut apuvälineet, voi tilata netistä. Ei tarvitse puolen vuoden välein raahautua taas siihen samaan apteekkiin, jossa apteekintäti katsoo säälivästi, että eikö vieläkään. Nyt kukaan ei tiedä. On vain minä, mies ja hirveä läjä lapsentekokamaa.

2 kommenttia:

  1. Tilasitko siis sitä liukuvoidetta, jota suosittelin? On tämä nettiaika kyllä kätevää, vaikka ihan vaateostostenkin kannalta. Itse inhoan kaikenlaista ostoksilla käymistä. Tai ehkä Ikeassa on ihan kiva käydä välillä, kun siellä on niitä kivoja huoneita. :)

    Noista tuloksista ehkä kannattaa kuitenkin kysellä perään, jos ei mitään kuulu. Tiedät sitten itse mikä on arvo ollut nyt, jos joskus toiste menet samaan kokeeseen.

    Oletko muuten liittynyt FertilityFriendiin? Se on kans aika kätevä systeemi. Sinne saa noita lämpöjäkin merkattua ylös.

    VastaaPoista
  2. Tilasin! :)Kiitti vinkistä. Sitä kun ei olla vielä kokeiltu, niin ei se ota, jos ei annakaan. Sillon muutama vuosi sitte seurasin FF:n kanssa lämpöjä, limoja yms. Toisaalta sen kanssa oppii tunnistamaan kropassa tapahtuvat muutokset melko tarkkaan. Loppujen lopuksi se ei sitten enää antanut juurikaan uutta informaatiota. Pääasiassa mun lämpö on aina "sahannu"... mikä ei FF:n mukaan kovinkaan usein sitte antanut sitä punaista pystyviivaa. Mutta ehdottomasti hyvä väline jotta oppii tunnistamaan kroppansa toiminnot.

    VastaaPoista