sunnuntai 11. toukokuuta 2014

kp 26

En ole kertonut kenellekään tästä lapsettomuudesta. Nyt kuitenkin olen rohkaistunut ja pari kertaa puhunut asiasta eräälle ystävättärelleni.
Ja tuon asian ääneen sanominen ei tee tästä lapsettomuudesta yhtään helpompaa hyväksyä. Tunnen vain enemmän ja enemmän itseni ulkopuoliseksi.

4 kommenttia:

 1. :( mulla on helpottanu oloa kun olen kertonut...toisaalta lähimmissä ystävissä on pari lapsetonta(kumpikin omasta tahdostaan kylläkin) joten se varmaan poistaa ulkopuolisuuden tunnetta, kun en ole ainoa lapseton.
  Aikaa tää vie...olon helpottuminen siis. Mutta vähitellen ja pienissä erissä.

  VastaaPoista
 2. Tähän sun postaukseesi liittymän kommentti. Kaksplussalla oli lyhyt keskustelu liian pehmeistä munasoluista ja siellä jollain oli kokemustakin asiasta. Voi olla, että olet jo tuon keskustelun nähnyt, mutta halusin tulla vaan ilmoittamaan sinulle <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos suvi :) Kävin ihan itte sieltä kysymästä, kun iski sellainen epätoivon hetki. Nyt taas sai ihan murun toivoa.. mutta pelottavaa ja raastavaa se kyllä on. Toivon elättely siis. Mutta ei tätä kai muuten pysty läpikäymään, jos ei jossain syvällä, edes vähän toivoisi haaveen oman lapsesta joskus toteutuvan...

   Poista