torstai 29. lokakuuta 2015

..ei kun jatkan painajaisten näkemistä

peikot, mörköt ja paholaiset eivät halua pysyä poissa minun elämästä.

En ole jaksanut kirjoittaa meneillään olevasta lahjasoluhoidosta, koska tiesin tavallaan että minun elämässä se menee vituralleen - niinkuin menikin.

Meillä alkoi tähän kiertoon hoito. Aloin syömään progynovia ja kävin ultrassakin, jossa kaikki oli niinkuin pitää. Vointi oli ihan hyvä, jos ei oteta huomioon ripulia, joka on jatkunut elokuusta asti. Ajattelin sen johtuvan särkylääkkeistä. Söin niitä melkoisesti silloin elokuussa, kun ei ollut varaa sairastaa. No nyt on. Ja sitten kunnolla.

Sain viikko sitten tulokset kalpro-arvosta, joka oli lähemmäs 2000 (viitearvo maksimi 100). No niin. Se siitä sitten. Vituiksi meni. Peikot hyökki taas mansikkamaalle.  Eli meillä lahjasoluhoito etenee.. ilman minua. Alkiot menee pakkaseen ja katsotaan sitten joskus keväällä/kesällä joko tulehdus saatu kuriin.

Ainakin elämä pysyy tasapainossa. Valmistun kohta maisteriksi. Ja samalla sairastun krooniseen suolistosairauteen. ..ttu!

3 kommenttia:

  1. Ei oo todellista!!! :'( <3 Taitaa nuo suolistosairaudet olla melko yleisiä endometrioosin liitännäissairauksia. Mutta miksi juuri nyt!?! Elämä todellakin osaa olla välillä niin epäreilu! :'(

    Mulla on itsellä 'vaan' IBS, mutta tiedän joitakin, joilla on chronin tauti tai haavainen koliitti endometrioosin seurana.

    Voimia!

    VastaaPoista
  2. No voihan paska. Ei kyl tasan mee nallekarkit...olen todella pahoillani. Tsemppiä <3

    VastaaPoista