tiistai 19. helmikuuta 2013

kp 4

ensikäynti toi ryöppynä 6 vuoden takaisia muistoja mieleen. Odotushuoneessa ei paljoa huvittanut keskustella ukkokullan kanssa mistään, ja toinen koittaa keventää tunnelmaa: "Muistatko kun tehtiin sitä gulassia?"... Mitäh?!! Gulassitko sulla on mielessä nyt? ookoo. ei kait siinä =)

Ultrattiin ja juteltiin. Kaikki on niin kuin oppikirjoista kerrottuna. Ei mitään fyysistä vikaa kummassakaan ja henkistä vikaa ei kuulemma tutkita lapsettomuushoitojen yhteydessä.. =) siis stressiä ja sen sellasta.

Seuraava askel on clomit+menopur --> iui

..mutta ennen kerätään voimia pari kiertoa. Olisimme saaneet jo tässä kierrossa aloittaa, mutta minulla ei ainakaan ole kiire pettymään. Ensimmäisellä kerralla olin malttamaton, halusin niin kovasti yrittää. Ja yritykset olivatkin täynnä toivetta. Nyt haluan olla henkisesti ja fyysisesti vahva ennen kuin alan doopata itteäni mömmöillä. Mahdollinen pettyminen vie niin paljon voimia, että ei meillä ole kiire siihen.

Ja niin naurettavalta kuin se kuulostaakin, nostelen tarot-pakasta lähinnä "mustia" kortteja, joten odotan edes vähän toiveikkaampia aikoja ennen hoitoja.

Vietimme miehen kanssa tosi kivan illan. Ei nyt oikein muuta olisi jaksanutkaan. Elokuva, roskaruokaa ja sormuksien kattelua <3
1 kommentti:

  1. Heh, mä hihittelen täällä tolle gulassille. :) Kuulostais ihan munkin mieheltä, hänkin yrittää joskus keventää tunnelmaa, mitä ihmeellisimmillä jutuilla. Ihanaa, että vietitte kivan illan kahdestaan.

    Kiva, että oot huomannut omat voimavarasi ja keräilet tarmoa vähän aikaa ennen hoitoa. Toivottavasti tuleva hoito sujuu ja lopputulos olisi toivottu! <3

    VastaaPoista