maanantai 4. maaliskuuta 2013

kp 17

oikealla puolella on lauantaista asti jomotellut. Tänä aamuna sitten ihan kunnolla. Eilen illalla piti ihan varovasti astua, kun täräys vihlaisi aina ikävästi. Minulla on viime kuukausina tuntemuksia ollut vain oikealla puolella. Tuntemuksia, joiden oletan johtuvan ovulaatiosta (jonka kuulemma pitäisi tapahtua).  Vasemmalla en ole juurikan tuntenut vastaavia vihlasuja tai jomotteluja.

Tänään tuli "sairaskertomus" postiluukusta. Diagnoosina Selittämätön lapsettomuus.

Tässä kierrossa ajattelimme viis veisata säännöstä "seksiä joka toisena päivänä". Lisäksi olemme harrastaneet seksiä iltaisin ja "nukkuneet sen päälle". Aivan kuin se jotain auttaisi...

Tuntuu vain niin uskomattomalta, että jollakin kondomin hajoaminen voi johtaa raskauteen. Muutama limatippa ja pam, paksuksi. Täällä saisi kaataa ämpäritolkulla spermaa sisälle ja tuskinpa mitään tapahtuisi kuitenkaan. Olen äärettömän kateellinen vahinkovauvoista, vaikka yleensä ne tulevat negatiivisena yllätyksenä ja huonoon elämäntilanteeseen. No, Kateus on meidän ihmisten perigeenejä, joten tämä olkoon minun yksi kateuteni aihe.

Lämmöt ovat tänään nousseet (lue: palautuneet normaalille 36.4 tasolle 36,0:sta). Kymmenen päivää kuukautisiin....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti