maanantai 11. maaliskuuta 2013

kp 24

minusta se on vaan aika julmaa. Ei niin julmaa, kuin elämä pahimmillaan voisi  olla, mutta omassa kuplassaan julmaa.
Vaikka tietäisi 99 % varmuudella, että mitään ei tapahdu. Kaikki on niin kuin muissakin kierroissa. Silti tuo 1 %:n pikkupeikko istuu olkapäällä ja huutelee alitajuntaan epämääräisiä toiveita.
Lämmöt 36.5-36.7. Alavatsaa on edelleen päivittäin särkenyt lievästi. Valkovuotoa on normaalisti kierron päiviin nähden. Tissit ei ole kipeänä. Menkat on tulossa. Todennäköisesti myöhemmin tässä kierrossa kuin aiemmin, mutta silti tulossa.

Kaveri sanoo, että hänellä on nyt niin vahva tunne, että olisin raskaana.
Mies sanoo, että näki unta, jossa talutti pientä tyttöämme.

Ja minä käyn pääni sisällä kamppailua toivon ja toivottomuuden välillä. Uskomisen ja uskottelun välillä.

..ja huudan hiljaa sisälle päin: antakaa minun olla, ei minun ole tarkoitus tulla raskaaksi. Ei ole tarkoitettu. On hyväksyttävä! HYVÄKSYTTÄVÄ tosiseikat. Miksen saa vain olla. Miksi minun pitää vastata muiden toiveisiin. Teen parhaani, että vain hyväksyn sen miten asiat ovat. Siinä sitä onkin jo tekemistä.

3 kommenttia:

 1. Minun tekisi mieli suuttua, kun ystävät yrittävät auttaa: 'Ehkä tiputtelu jää joku kerta vain pois ja olet raskaana' tai 'Ehkä rentoudut lomalla niin hyvin, että tulet raskaaksi'. EI, EI, EI! Sama reaktio kuin sinulla. Antakaa minun olla tai suutun noista kommenteistanne. En minä tule raskaaksi, älkää puhuko tyhjänpäiväisiä vain lämpimiksenne. Antakaa minun olla, antakaa minun suojellani itseäni pahalta.

  Minun tekisi niin kovasti mieli sanoa sinulle, että anna 1%:n pikkupeikolle mahdollisuus, mutta en tiedä enää osaanko omalla kohdallanikaan antaa sellaista mahdollisuutta. Olen kierrosta toiseen miettinyt, että tiputtelu alkaa kumminkin. Mikään muu ei ole niin varmaa. Ja niinhän se alkoi tässäkin kierrossa. Viisi päivää ovulaatiosta vai mikä lie se lämpöjennousu onkaan. Odotan enää vaan lapsettomuustutkimuksiin pääsyä.

  Tulipas vailla päätä ja häntää oleva kommentti, mutta halusin vain tulla sanomaan, että olet ajatuksissa.

  VastaaPoista
 2. Tämä on niin totta. Toivo sattuu.

  Minulla on tällä viikolla samanlaisia ajatuksia, koska menossa on kp 26 ja alavatsa on kipeä. En halua kuulla keneltäkään toiveikasta kommenttia.

  Voimia.

  VastaaPoista
 3. kiitos tyttäret taas! tuntuu aina pikkasen paremmalta, kun sen tietää, että tässä samassa jamassa on muitakin.

  VastaaPoista