tiistai 16. huhtikuuta 2013

kp 5

Clomit aloitettu kp 3. Eilen illala tuli vähäsiä kuumia aaltoja ja pientä levottomuutta hetkellisesti. Ei muita sivuvaikutuksia vielä ainakaan.

Tänään lounaalla törmäsin tyttökaveriin, joka voivotteli kuinka kamalaa on olla raskaana. - En edes jaksa ruveta avautumaan, koska tiedän että ne jotka ylipäätään lukee tätä blogia TIETÄÄ mitä ajattelin. Tai mistä minä mitään tiedän, kun en ole koskaan kunnolla saanut olla kovin kauaa raskaana.

Jos minulla olisi lista vuosien aikana kertyneistä kavereista, olisi varmaan aika mielenkiintoista luettavaa katsoa, kuinka monen olen niiden samaisten vuosien aikana kumittanut kaverilistasta yli, muille tavanomaisten kommenttien vuoksi, mutta lapsettomalle sydäntäkouraisevalta tuntuvilta sanoilta.  No, onneksi ei ole listaa. Ei karu totuus paljastu. :)

Ensi maanantaina mennään sitten tiirailemaan onko alapäässä tapahtunut mitään. Sitä ennen pitäisi miehen antaa pistää minua  (ja kahdesti vielä!) - ihan varma, että se osuu johonki valtimoon ja saa neulan katkeamaan mahamakkaraan XD 

2 kommenttia:

  1. Kyllä niin vihaksi laittaa, että eikö ihmisillä ole sen vertaa pelisilmää, että valittaisivat niitä raskausvaivojaan sellaisille, jotka niitä ovat itsekin kokeneet? Kyllä se suurella todennäköisyydellä on niin, että jos yli 30-vuotias nainen on lapseton, hän on sitä tahtomattaan. Tietysti aina asia ei ole näin, mutta vaara on kuitenkin suuri. Itsekin olen tässä lähipäivinä joutunut kokemaan aikamoisia vähättelyjä, kun olen tilanteestamme kertonut muutamalle ystävälle. Se ei tunnu kivalta, kun itselle nämä vuotohäiriöt ja raskautumattomuus ovat ihan todellista totta ja jokainen kuukausi tuntuu pitkältä. Vähättelyjä tässä nyt vähiten kaipaa varsinkaan sellaisilta, joilla raskaus on alkanut heti.

    Hienoa, että olet saanut nyt lääkitystä avuksi. Pieni nauruntirskahdus pääsi, kun luin viimeistä lausetta postauksestasi. Mahtava loppukevennys :D

    VastaaPoista
  2. tuohon vielä lisäyksenä, että jos on 30+ ja pitkässä parisuhteessa. Todennäköisyys on varmasti isompi kyllä.

    Enpä ole tosiaan kenellekään mainostanut tätä lapsettomuutta.. päin vastoin ennemminkin luonut sitä imagoa lapsivihaajasta :D No yhtäkaikki. Aika nopeasti kuitenkin haihduin siitä paikalta. Näillä mennään.

    VastaaPoista