tiistai 23. heinäkuuta 2013

kp 19

kävin viettämässä lyhyehkön kesäloman kotikonnuilla. Tapasin tietysti vanhoja tuttuja ja pakollisia kuulumisia vaihdeltiin. Onneksi vain yksi kavereistani halusi tietää, kuuluvatko lapset tulevaisuuden suunnitelmiini. Vastasin tietysti, että ei ole tullut pieneen mieleenikään hankkia vielä lapsia. Hah. On niin paljon helpompaa valehdella tuosta asiasta. Ainakin minun elämässäni. Ai mistäkö tiedän? Silloin edellisen kerran kun kerroin avoimesti lapsettomuudestamme, sain lähinnä kuulla, kuinka sukulaiset säälivät tilannettamme. Ja sitten naamatusten kaikki se sääli paistoi vain läpi vaikka kukaan ei mitään enää koskaan sanonutkaan. Minulle tämä valehtelu asian oikeasta tilasta sopii ainakin tähän elämäntilanteeseen kuin hillo puuroon.

Ennen olisin lisäksi pahoittanut kovasti mieleni tämän samaisen kaverini tavasta puhua raskaaksi tulemisesta.. Se kun oli sitä tyyliä, että "Se viimenenki lapsi oli ihan vahinkolaukaus, olis saanu olla tulematta" Nyt sen sijaan ajattelen, että hänenpä on oma elämänsä. Minä en jaksa pahoittaa mieltäni enää tuollaisista. Tarvitsen kaikki voimavarani nyt tähän omaan tilanteeseeni. Ja näiden hoitojen läpikäyntiin. Muiden kommentit tulevat ja menevät. Ja kuten arvata saattaa, niin emme juuri kovinkaan usein tämän kaverin kanssa ole tekemisissä.

Sitten sitä elimistön toimintaa/toimimattomuutta tässä kierrossa: En ole mittaillut juurikaan lämpöjä. Enkä usko niiden nousseen. Eilen tuli ovulaatioliman tapaista ja tänäänkin on pikkarit olleet kosteana, mutta limatulppaa en ole bongannut. Seksiä harrastettiin viime torstaina, eli kp 14. Sitten onkin tullut taukoa. Tänään olisi hartaana toiveena ukkokullalta hellä hetki. Jo senkin takia, ettei olla nähty vähään aikaan. Saas nähdä käykö flaksi ;) lähden nyt kinuamaan tästä =)

2 kommenttia:

  1. Oot ollut kaukaa viisas. Mua niin harmittaa, että oon jutellut monelle mun vuodoista ja siitä, että ei oo raskauskaan onnistunut. Höh! Nyt tekisin toisin.

    VastaaPoista
  2. Onpa tuttu tunne. Joku kysyy, että koskas niitä lapsia. Vakiovastaus on, että mikäs kiire valmiissa maailmassa ja me kun ollaan vielä niin "nuoria". Oikeasti tekisi mieli kivahtaa, että ei muuten kuulu sulle ja toisekseen ei niitä edes tulisi vaikka tekisi mieli.

    VastaaPoista