maanantai 9. maaliskuuta 2015

Ilohaaste


Feeniks haastoi minut blogihaasteeseen, jossa tarkotuksena on ilahduttaa blogikaveria.

Ai että Feeniks <3 sielunsiskoni. Iloa toitkin jälleen. Ja iloa ja voimaa olet antanut niin monena kertana muulloinkin. Minäkin olen seurannut sinun nousua tuhkasta (uudestaan ja uudestaan). Suvin matka on myös pikavalikossa ja kaikkea maailman hyvää toivon hänelle.

Seuraan paljon myös Ounatuulen blogia. Se koskettaa syvästi, koska kovimman kautta sielläkin mennään. Silti toivo kevyemmästä elämästä elää. Ja sitä toivon Ounatuulelle ja meille kaikille muillekin. Edes hieman kevyempää elämää.  Haastankin Ounatuulen mukaan tällaisen iloa jakavaa haasteseen.
Haasteen säännöt: 

  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Bloggaajien määrän voit itse päättää.
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille.
  • Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös vaikka kommenttien tai sähköpostin välityksellä.
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakavereita, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa mukaan uusia kirjoittajia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti