keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

kevät se tulla jolkuttaa

Voijettäminäsittenvihaan näitä pms-oireita. Ihan sama, miten liikut ja melkein ihan sama, miten syöt, niin mitään et voi tehdä. Turpoaa kuin pieni norsu ja vi...ttaa kuin pientä oravaa. Maailman turhimmat kaksi viikkoa kuukaudesta. Menkkojen aikanakin on jo mukavampaa, paitsi silloin kun on kipeänä. Mitähän luontotroppia sitä seuraavaksi voisi kokeilla.

Tässä meinaa olla sellaista stressinpoikasta hengessä vähän mukana. Ja aivan itseaiheutettua. Lopputyön viilailut on lähes valmiita ja heti pääsiäisen jälkeen pistän sen menemään. Sitten vain kypsyysnäytettä tekemään ja samalla siinä yksi tenttikin olisi tentittävänä (ja ensin luettavana). Töissä valmistaudutaan kesään ja harjoittelijoiden tuloon. Siihen liittyy omia vinkeitään ja samalla sitten pitäisi tehdä 4 kk työt 2 kuukaudessa, koska kesällä pitäisi suorittaa kielikursseja, jonka vuoksi joutuu olla pari kuukautta töistä pois.

Olen aina ollut sitä mieltä, että kiire on itse aiheutettua ja lähinnä vain mielentila. Jos silloin, kun on eniten hoppu, niin pysähyn, hengitän ja sanon, että eihän tästä tule nyt mitään ja lähden vaikka sitten kahville, niin jo alkaa asiatkin loksahella omille paikoilleen. Yleensä se meneekin noin. Nyt vain painaa mieltä sitten kai joku muukin asia.

Kysyttiin polilta, että joko heitetään hanskat tiskiin ja ilmoittaudutaan luovutusmunasoluhoitoihin. Saatiin sitten vastaus, jossa oli kolmella erilaisella sanankäänteellä sanottu, ettei tilanne ole missään nimessä toivoton, vaikka aika hemmetin huono. Melkein olisin halunnut lukea sitä lääkärikieltä, niin oisin sitte voinut googletella taas hullunkiiltosilmissä niitä amerikkalaisia lääketieteellisiä tutkimuksia ja vetää omat johtopäätökset. Nyt mulla on vaan tuo on todennäköistä ettei alkioita saada, mutta raskaus on silti mahdollinen. Pms-oireissani täällä nyt sitten kiukkuan, että mikä kommentti se tuokin on. Onhan se normaalisti raskaus mahdollinen kun vaan istahtaa saunanlauteille samalle kohtaa miehen kanssa. Tai ainakin strömpsöössä noin.

No joo. Menen tästä kiukkuamaan peiton alle. Hyvää yötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti