perjantai 7. joulukuuta 2012

kp 11

heh. Iltalehden otsikon alkua: "E-pillerin kanssa voi tulla raskaaksi" - mulle heti noita e-pillereitä ;)

Stressistä ja lapsettomuudesta olen joskus aiemmin postannut jotain tänne tai edelliseen peikkoblogiin, vaan minen enää tiiä miten pitäs olla tai olla olematta. Sen olen jo hyväksynyt, että saan ajatella lapsettomuutta ja lapsentekemistä aina kun haluan. Ei se ajattelemattomuus tai yrittämättömyyskään ole mitään auttanut. Ehkä sitä ei vain ole tarkoitettu meille... ehkä ei vielä.. ehkä ei koskaan. Elämä menee ja menee...

6 kommenttia:

 1. Oon e-pillerit kironnut sinne alimpaan mahdolliseen, kun ne on luultavasti mulle aiheuttaneet näitä kierto/vuotohäiriöitä. Mutta jos e-pillereillä voikin tulla raskaaksi, niin mulle kans niitä! :)

  Samaa olen pohtinut eli miten saisi ajatukset muualle vauvakuumeen vallassa. Mutta ei kai niitä voi saada. Kai sellaisia asioita saakin pyöritellä päässään tällaisessa elämäntilanteessa. Pelottaa vaan, että jos lasta ei kuulukaan, jääkö sitä vellomaan tähän elämäntilanteeseen ja sitten onkin pian puoli vuosikymentä kulunut näin.

  VastaaPoista
 2. elämään tulee puolen vuosikymmenen jälkeen vähän muutakin ajateltavaa. Matkustelu, adoptio, lemmikit, urakehitys, muut harrastukset. Mulla pyörähtää kohta se yhdeksäs vuosi käyntiin, siitä ku lasta ensimmäisen kerran on ruvettu yrittämään. Paljon kaikkea niihin vuosiin on mahtunut. Jossain vaiheessa varmaan väsyy ja luovuttaa. Uskon, vielä tässä vaiheessa, että jonkinlainen kaipuu ja tyhjyys sydämeen silti jäänee. Voihan olla, että siitä huolimatta voi elää hyvän ja antoisan elämän. Ainakin siihen koitan päivittäin pyrkiä, vaikka aina hetkittäin, silloin tällöin, paljon harvemmin enää nyt kuin ennen, todella menen pohjalle asti tuon lapsettomuuden takia. Elämässä alkaa olla niin paljon muutakin. Muun muassa maailman paras mies. Ja nykyään lohdutan itseäni sillä, että jos pitäisi valita saanko parhaan mahdollisen miehen ja ystävän ja kumppanin loppuelämäksi vai lapsen 18 vuodeksi.. noh.. jos on pakko valita.. minä ainakin ottasin noista tuon miehen.

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä kanssasi tuosta, että ennen kaikkea parisuhde ja se toinen puolisko. Lapsia tulee sitten, jos on tullakseen. Teillä on kyllä pitkä historia, olet varmasti laajan skaalan käynyt erinäisiä tunteita läpi matkan varrella.

  Haluaisin kysyä sellaista, että onko teille tehty IVF:ää?

  VastaaPoista
 4. niin, siis mieshän on välistä vaihtunut. Edellisessä elämässä ne lievimmät hoidot eli 6 x iui käytiin läpi. Nyt ei oo hoitoja vielä käyty. Eli ei ole ivf:ää tehty. Kauhulla odotan pitääkö niin pitkälle mennä.

  VastaaPoista
 5. Aivan, miten ei nyt tullut sellainen asia minulle mieleen. Tollo olen :) Toivottavasti ei tarvitse tosiaan mennä rankkoihin hoitoihin. Ja tuo nyt tietty muuttaakin asiaa, kun mies on vaihtunut.

  VastaaPoista
 6. vähän saaki olla tollo ;) se tekee vaan hyvää. Toivottavasti kenenkään ei koskaan tarttis mennä hoitoihin. Joulun alla sitä soisi mahdollisimman monelle lapsettomuuden kanssa painineille ihmeitä.

  VastaaPoista