sunnuntai 27. tammikuuta 2013

kp 7

pieni karvakasa täyttää elämää. Ei se vie ajatuksia pois lapsettomuudesta, mutta antaa muuta ajateltavaa ja muita puheenaiheita miehen kanssa. Niinkin paljon, että tuntuu hetkittäin sen jättävän parisuhteenkin taka-alalle.

Minua kyllä ärsyttää, kun ihmiset sanovat koiranpennun olevan meidän vauva. EI SE OLE! Vaikka hoivaa ja huolenpitoa se vaatiikin vauvan tavalla. Jos tuolle linjalle lähdetään, että koira voisi korvata ihmisen, niin mitäpä minä sitten miehelläkään, ottaisin sitten vain vähän isomman koiran. Yhtä karvasia molemmat. Äh. Yritän vain sanoa, että halusin koiran, koirana. Ja haluan vauvan vauvana.

Nyt syön toista kiertoa vitamorea, niin saapa nekin pois kaapista vanhentumasta. Toistuvaa hiivaa yritän taltuttaa kuukauden femiflor-kuurilla ja sokerittomuudella ja alkoholittomuudella. Pienen pientä lipsumista karkeissa, mutta ei mitenkään hälyyttävästi. Pääosin päivät menevät ilman karkkeja. Ja saahan sitä karkkipäivä olla.3 kommenttia:

 1. No niinpä! Koiraan voi purkaa hoivaviettiä, mutta ikinä se ei poista sitä toivetta kantaa oma lasta sisällään, synnyttää ja nähdä lapsessa omia ja miehen piirteitä.
  Meillähän menee muuten kierrot ihan tismalleen samoissa päivissä :o
  Itse ostin tänään Gelee Royalia ja aloitin hätäpäissäni oikein tupla-annoksella.
  Taasko se hiiva kiusaa sinua!? Harmin paikka. Voisikohan siihen hiivaan saada apua homeopatiasta?

  VastaaPoista
 2. Kiva lukea sun kierron vaiheita, kun ite on samoissa. Oon kokeillu ton gelee royalen(kin) kanssa joskus vuosi sitten, en huomannut mitään. Toivottavasti sulla tasottaa hormooneja ja kierron oireita.
  En oo koskaan oikein perehtynyt tuohon homeopatiaan, tai mitä se sitten hiivan kanssa voisi tarkoittaa?
  Myönnän, että olen vähän liian paljon sokeria syönyt. Sillä nettikirjotusten mukaan on suora yhteys hiivaan, joten nyt koitan sitten aina ajatella, kun tekee mieli herkkua, että hiivahiivahiiva.. ja johan lähtee makeanhimot.

  VastaaPoista
 3. Itselläni hiiva kiusasi jokunen vuosi sitten ja söin kyllä paljon makeaa niihin aikoihin. Kaakao ja ketsuppi kuului päivittäin ruokavalioon ja herkut siihen päälle. Nyt vuosien jälkeen, kun ruokavalio on muuttunut jo ihan siksi, että painoo nousee helpommin, kuin nuorena, on sokerin saanti jäänyt enemmän niihin herkutteluhetkiin. Ja eipä oo kyllä hiiva kiuannut enää. Että kyllä tuossa sokerin syönnissä on varmaan perää.

  VastaaPoista