sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

kp 16

Inseminaatio tehtiin torstaina kierron päivänä 13.

Munarakkula oli tehnyt kunnon kasvupyrähdyksen. Se oli jo 25 mm. Miettivät tarvinneeko pregnyliä pistääkään, että tuo irronnee itsestäänkin, vaan tökkäsivät kuitenkin. Kohdun limakalvo oli 9.5 mm. Eli ajoitus osui nappiin. Nyt vain kaikki maailman asiat ristiin, mitä voi vain saada ristiin.

Juhannus oli  ja meni rentouttavasti. Hyvää seuraa, rantasaunomista, kokkoa, ruokaa ja oman kullan läheisyyttä.  Kotiin reissusta tullessamme meitä odotti portailla elävä pikkulintu. En haluaisi olla taikauskoinen, mutta pakkokai sitä vähän on olla?

Aikana, jolloin sain keskenmenon, en ollut kertonut vanhemmilleni mitään koko raskaudesta. Yhtenä päivänä vanhempani olivat tulleet reissuiltaan kotiin, ja heitä oli odottanut portailla kuollut pikkulintu. Isä oli miettinyt, että mitähän pahaa nyt on tapahtunut/tapahtumassa. Samana päivänä soitin kertoakseni vanhemmilleni, että olin saanut keskenmenon. Ja silloin kuulin heiltä myös kotiportaille kuolleesta pikkulinnusta.

3 kommenttia:

  1. Voi kun se lintu olisi tosiaan joku merkki!
    Kunnon kasvupyrähdyksen oli folli ottanut, mahtavaa :) nyt saadaan jännittää samassa tahdissa, peukut pystyssä!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa todella hyvältä limakalvo ja follin koko. Ja aivan ihana tuo pikkulinnun kohtaaminen. Toivottavasti se oli teidän pieni lintunen tulevaisuudesta <3

    VastaaPoista