lauantai 1. kesäkuuta 2013

kp 25

menkkamaista jomotusta tuntuu. Näinkö käy, että hoidot eivät jatku viikonlopulle osumisen takia seuraavassa kierrossa ja sitten on lomatauko. Hullua pidetään jännityksessä. Jos menkat alkavat seuraavan kolmen päivän aikana, niin sitten saa unohtaa hoidot ja lapsettomuuden elokuulle. Ehkä se on ihan hyväkin. Haluaisin nämä hoidot vain alta pois, että mieskin uskoisi ettei minua ole tarkoitettu äidiksi.

2 kommenttia:

 1. Sinut on varmasti tarkoitettu äidiksi. Tapa, jolla se tapahtuu, ei vaan vielä ole kiveen kirjoitettu.

  Aika lyhyeksi jäisi luteaalivaihe, jos ne kuukautiset sieltä jo tulisivat. Toivotaan, ettei tule ja pääsisitte vielä ennen kesätaukoa tekemään yhden hoidon.

  Kirjoitit jossain postauksessa, että IVF ei tunnu siltä, että siihen haluaisit lähteä. Oletteko jo tehneet siitä lopullisen päätöksen?

  VastaaPoista
 2. Joo, saapa nähdä. Tämä touhu pitää kyllä hullua jännityksessä ihan loppuun asti varmaankin.

  IVF - niin. Minä pelästyin siitä tuttavani kokemuksesta kovin. Varmaan siihen nuo hormoonitkin osaltaan vaikutti, että ehkä ylireagoin koko asiaan. Piti käydä googlettamassa posiitiivisempiakin kokemuksia punktiosta, ja todeta, että ei ne kaikki ole välttämättä niin pahoja. En osaa sanoa, mitä tuosta ivf:stä nyt pitäisi ajatella. tai lapsettomuudesta ja hoidoista ylipäätään. En jaksaisi ajatella koko touhua, mutta se vain on niin läsnä kokoajan. Inhoan sitä. Ehkä lisään elämäni kärsimyksiäni tuolla ivf:lläkin. Onpahan sitten sekin koettu, etten vanhana mieti sitten, että hitto kun ois pitäny yrittää enempi. Ärsyttävää se silti on.

  VastaaPoista