lauantai 6. heinäkuuta 2013

kp 2

--ja sieltähän ne. Myöhään myöhään eilen illalla.

2 kommenttia:

 1. Olen ollut viikonlopun nettipimennossa, mutta perjantaina ehdin lukemaan sun postauksen. Tuli todella paha mieli puolestasi, kun katsoin sitä lämpökäyrää. Niin hyvin pysyi lämmöt ylhäällä, mutta se viimeinen lukema kertoi, mitä edessä on. Kävin loppuviikon malttamattomana kurkkimassa sun blogissa, niin kovin toivoin. Mutta ei, ei vaan voi onnistua :'(.

  Halauksia Peikkikselle <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3, eipä se auta, kun mennä etiäpäin niinku mummo lumessa. Ei kait sitä kerta muutakaan voi. Tosi kurjaa tää kaikkineen on, mutta en mä jaksa enää ees pettyä, enkä odottaa onnistumista.
  Mulla on nyt ollu kanssa lomaa opiskeluista, mutta ajatukset pyörii oikeastaan vaan siinä, että hokee itelleen kokoajan kaikkina vapaahetkinään, että "hyväksy jo, ei se onnistu, opi elämään muutenki, hyväksy jo"... Ja senpä vuoksi aattelinkin , että aion valmistautua seuraavaan tenttiin pikkuisen paremmin kuin yleensä, että saa nämä ajatukset pois. Lukiessa kun ei voi antaa muille ajatuksille juuri tilaa....

  Ikävältä kuulostaa tuo sun tiputtelukin...aina ja ainavain... ei oo helppoa elämä sullakaan. Toivottavasti löytyy syy tutkimusten kautta.

  VastaaPoista