tiistai 19. marraskuuta 2013

kp 22

Voi pojat tämä menee hyvin, ei paljon yhtään pms-oireita. Voin suositella. Vettä olen juonut sen 2 litraa päivässä. Ei paljon yhtään turvotusta, ei paljon yhtään ihme mielihaluja, ei paljon mitään kipuiluja. Minä tykkään. Ja mieskin sanoi eilen, että sekin tykkää. En kiukuttele kuulemma enää ihan mistä vaan ja kokoajan.

Päädyimme kuitenkin siirtämään tulevaa ivf-hoitoa. Helmikuussa oleva tentti on hirmuisen tärkeä tentti. Siinä ei oikein ole varaa kovin paljon sössiä, jos haluaa tiettyjä asioita tulevaisuudessa. Ja jotenkin minulla oli sellainen kutina, että jos punktiota tehtäisiin paria viikkoa ennen tenttiä, niin ehkä siinä on pääkopassa jotain aivan muuta kuin mitä olisi syytä olla.

Joku toinen pari pääsi meidän tilalle. Onnea ja voimia heille tuleviin koitoksiin. Meillä aika siirtynee parilla kuukaudella eteenpäin, mikä ei haittaa tippaakaan. Edelleenkin tuntuu siltä, ettei ole mikään kiire pettymään. Tiedän jo valmiiksi, että tuo hoitorundi tulee olemaan mulle henkisesti hirveän raskasta. Tai sitten vain maalaan etukäteen piruja seinille.

Hieman tästä muusta elämästäni, jotta blogissa olisi edes kerran jotain iloisiakin asioita kaiken ankeuden keskelle. Varattiin kirkko! Jei. Askel lähemmäksi adoptiohakemusta. Tosin onpa sinne matkaa vielä ihan reilusti, häihin siis. (Adoptioon varmasti vielä paljon pitempi). Olen ihan innoissani, kun saa katsella kaikkia ihanoita mekkoja ja hääkakkuja ja kortteja ja koristeita ja ihan kaikkea. Niin, ja onhan se hienoa tietty sekin, että tuon kaiken saa jakaa sen oikeimman  ja sopivimman ihmisen kanssa. <3 

2 kommenttia:

 1. Oi hääpäivä ♥
  Pitääpä jatkaa veden litkimistä,olen nyt viikon ajan juonut sen 2litraa päivässä ja turvotus häviää.

  VastaaPoista
 2. Voi että, paljon onnea tulevasta askeleesta <3

  Mäkin olen nyt yrittänyt juoda entistä enemmän vettä ja voi olla, että pientä edistystä on tapahtunut vatsan toiminnassa. Sain lääkäriltä jo Agiocuriakin, kun mun ummetus on niin elämää häiritsevää.

  En malta odottaa, että pääsette IVF:ään. Mä uskon ja toivon, että onnistutte sillä hoidolla.

  VastaaPoista