perjantai 24. tammikuuta 2014

kp 13

hmph.

Ovulaatiotesti:Ja lämpö 36,2 (yleenstä on ennen ovulaatiota 35,9-36,0 ja nousee sen jälkeen 36,4-36,6)

Akupunktiokokemuksia: Eli mun kohtua särkee. Ei mitenkään älyttömästi, mutta silleen niinkuin joku puristaisi sitä kourassaan. Yleensähän tässä vaiheessa kiertoa jomottelee joko oikealla tai vasemmalla. Nyt jomottelua ei ole ollut yhtään.. paitsi tänään oikealla ja tosi "himmeänä".

Mutta oon tosi yllättynyt tosta noin haaleasta viivasta ovulaatiotestiin. Olin kuitenkin virtsaamatta sen 5 tuntia, että ei pitäisi olla kiinni siitäkään. Eipä auta kuin jatkaa testailua.

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Olen kaikessa hiljaisuudessa seurannut blogiasi. Olen päättänyt hypätä tuntemattomaan ja kirjoittaa omassa blogissani (omalla henkilöllisyydelläni) lapsettomuudesta ja keväällä alkavista hoidoista. Minulla on entisestä suhteesta tyttö, ja lapsettomuuden syy huonoissa simpoissa. Kaikkea hyvää teidän projektiinne!

  Emmi

  http://emmi-i.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tervehdys, ja kiitos kommentista :) Pitääpä käydä kurkkaamassa sun elämää. Ihailen sun rohkeutta olla avoin lapsettomuudesta, Uskoisin, että se tekee monet asiat lähipiirissä helpommaksi kestää. Tai ainakin jää turhat "no koskas teille toinen" -kyselyt pois. Toivottavasti inseminaatiot viimeistään tuovat teille toivotun tuloksen.. Se hoitomuoto käsittääkseni tehoaa parhaiten juurikin noissa siittiöongelmissa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Ai sunkin ovulaatio temppuilee. Mä en saanut ovulaatiotestiin mitään kp 13, vaikka folli oli jo 20mm :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sullakin irtoilee vasta 25 mm kokoisena.. eli noin kahden päivän päästä. pitää tänään taas koittaa tehdä o-testiä. Eilen oli jo ihan asteen tummempi, mutta hirveen hirveen haalea vieläkin. Tänään on mulla limapäivä, että odottaisin kyllä vähän tummempaa viivaa tänään. -kp 15

   Poista
 4. Onko tää joku häiriintyneiden kiertojen tammikuu? Mä nyt en enää ole ollenkaan kartalla omassa kierrossa...

  VastaaPoista