tiistai 7. tammikuuta 2014

kp 23

Meninpä ja tohelsin työpaikan portaikossa.. Jätin pari askelmaa astumatta, ajattelin vissiin osaavani lentää, mutta en sitten ollutkaan enkeli. Jalka tuli ilmeisesti väärässä kulmassa maahan, kun ei kärsi astua paljon yhtään. Pitää varmaan käydä huomenna näyttämässä lääkärille, jos kävely on kinkkaamista huomennakin... ja minä kun olisin vain pienen hetken halunnut olla enkeli.. no olinkin.. siipiä vaille vain.

Lapsettomuuskin taas "etenee" johonkin suuntaan. Maaliskuun alussa alkaa sumuttelut. Eli hoito siirtyi sopivasti kahdella kuukaudella. Tentti on juuri saatu tehtyä siihen mennessä.

Eli mulla on tosiaan lääkityksenä suprecur ja puregon.. annostuksesta ei ole hajuakaan. Onko jollakulla kokemusta noista kahdesta?

2 kommenttia:

  1. mulla on puregonia jääkaapissa odottelemassa...jospa se meille kummallekin toimis ja auttais ja päästäis möhömahoiksi :D

    VastaaPoista
  2. Voi pahus! Toivottavasti on vaan joku nyrjähdys :/ Joskus sitä ei vaan jaksa keskittyä tarpeeksi ja sitten sattuu tuollaista. Mulla on toinen nilkka sellainen, että se menee epätasaisessa maastossa aina alta, jos en koko ajan mieti sillä astumista.

    Vihdoinkin se IVF alkaa teillä piakkoin. Toivottavasti se olisi siinä <3

    VastaaPoista