maanantai 20. tammikuuta 2014

kp 9

Akupunktiokokemus: Päätä särki sinne mennessä ja päätä särkee vielä nytkin. Eli ei apua siihen.

Mutta sitten siihen mystisempään hommaan. Eli tietty kerroin tästä lapsettomuudesta ja tulevista hoidoista yms. eli pistely ensisijassa fokusoitui sitten kai noihin pisteisiin. Pistely itsessään ei tehnyt yhtään kipeää. En aina edes huomannut, että minuun oli taas tökätty yksi neula lisää. Hoidon jälkeen oli hiukka hömelö olo. Ja sitten se ihmejuttu: Mun maha turpos samalla tavalla kuin muhun ois tökätty annos menopuria ja munarakkulat rupesi jomottelemaan. Ja ennen tuota iltapäivän sessiotahan olin ihan turvoton ja normaali.. autuaan tietämätön edes kiertopäivästäni.

Kotona kun katsoin mahasta mihin neuloja oli pistelty, hämmästyin suuresti että mahasta löytyi sellainen pieni sormenpään kokoinen kohta jossa oli useampi reikä. Olisin voinut vannoa että niitä neuloja pistettiin kämmenen kokoiselle alueelle, koska siinä maatessa tuntui, että joku olisi puristanut neljällä sormella mahasta kiinni. Aika ovela juttu.

Hoitaja oli kamalan toiveikkaan oloinen, että mut saadaan raskaaksi ennen maaliskuussa alkavia ivf-hoitoja. Noh.. sepä ei tiiäkkään mitä minä tiiän. Mun raskaaksi tekeminen kun ei mene ihan niinku strömsössä. 

5 kommenttia:

 1. Pitäisköhän mun käydä tässä väliaikana kans neulojen alla...ei kai siitä haittaakaan olis :)

  VastaaPoista
 2. No nyt alkoi kyllä kiinnostaa tuo akupunktio! Oon sitä pitkään miettinyt, mutta on tuntunut, ettei aika riitä ihan kaiken kokeilemiseen. Nyt kun jooga ja jäsenkorjauskin ovat uusina kuvioissa.

  Kuinka monta käyntikertaa sulle suositeltiin?

  VastaaPoista
 3. Aika tiivistä pakettia suositteli. Tällä viikolla 3 kertaa ja jatkoa ei sovittu.enkä tiiä kuinka paljon tuohon viitsii ees tuhlata ku kohta saa ostaa 600 eurolla lääkkeitä. A ny kattoo...

  VastaaPoista
 4. Kävin viime viikolla hoidattamassa unettomuuttani akussa. Ajattelin pöljänä "asia kerrallaan" enkä sanonut lapsettomuudesta mitään. Olisi ehkä kannattanut kysyä, sllä olisin ainakin saanut selville hoitavatko kahta ongelmaa yhtäaikaa. Unettomuus ei kerrasta korjaantunut.

  VastaaPoista
 5. mulla auttaa ainakin nukahtamaan iltaisin sellainen yrttijuoma kuin Ricola Herb Tea, Good night, sellainen sininen purkki.. myydään aika monessa pienemmässäkin kaupassa. Samaten kanervankukat (poimin niitä pari kesää sitten ja kuivatin) ne saa kanssa rauhottumaan ja nukahtamaan. En tiedä mistä niitä saisi keskellä talvea. Ehkä unettomus vaatii useamman hoitokerran?

  VastaaPoista