sunnuntai 12. lokakuuta 2014

kp 30 (pp9)

Tein r-testin, johon tuli haaleintakin haalein toinen viiva. Eilen meinasi henki lähteä, kun mahaan sattui niin kuin joku olisi puukottanut alavatsaan. Tätä tuskaa kesti sen puoli tuntia ja sitten olikin vatsa hellänä loppupäivän. Samaan aikaan alkoi ihan jumalaton pääkipu. Eilen otin puolikkaan panadolin, joka auttoi vähän. Tänä aamuna herätessä niin sama vihlova pääkipu alkoi heti aamusta. Oon juonut vettä ihan kokoajan, kuvitellen että se auttaisi tuohon pääkipuun, mutta ei. Pieni ulkoilukaan ei vienyt vihlontaa päästä pois. Ainoa mikä auttaa sekunnin niin on suklaa. :) Levyllinen tässä viikonlopun aikana onkin mennyt.

Huomenna testaan uudestaan. En oikein vielä jaksa uskoa, että minun pissaamasta testistä voisi tulla oikeita viivoja yhtään mihinkään. Kyseessä oli todennäköisesti viallinen testi.

Vaan kertokaa mikä auttaa, kun on ihan jumalaton pääkipu? nukkuminen ja panadol? Onko muuta?

3 kommenttia:

 1. Herraisä...positiivinen? Burana&panadol yhdistelmä toimii mulla...lähes joka vaivaan, ihmekkään etten lisäänny ku lääkkeitä puputan kokoajan.

  VastaaPoista
 2. Voi herranen aika!!! <3 <3 <3 Et tiedä, kuinka hirveän iloiseksi tulin juuri nyt! Sain äsken uutisia, että mun väliaikaisesti ulkomailla asuva pikkuveljeni on eilen huumattu ja ryöstetty ja nyt itken sitä ja samaan aikaan nauran ilosta sun päivitystä.

  Ei voi olla totta!!! Ei siihen pääkipuun varmaan auta mikään muu, kuin ajatus siitä, että se testi ei ollut viallinen.

  Voi sentään, iso onnenhali Peikkis sinulle <3

  VastaaPoista
 3. ihanaa! :) Pidän kovasti peukkuja, että viiva tuosta vahvistuu.

  Haleja sinne! <3

  VastaaPoista