lauantai 24. elokuuta 2013

kp 20

On oikeasti tosi huippua, että on tullut noita verkkokauppoja, mistä voi miltei kuin tukkutavarana tilata ovulaatio- ja raskaustestejä. Kuluuhan se lapsettoman arki niinkin, testailemalla. Sitä tahtoo tietää ja ottaa mahdollisimman paljon selville mitä omassa kropassa milläkin hetkellä tapahtuu. Tai ainakin minä olen senluontoinen että tahdon tietää. Ja onhan se nyt edes hiukan lohduttavaa, että saa lh-testiin edes ne kaksi viivaa. Tunnistaisin sitten, jos joskus r-testiin piirtyisivät samanmoiset. Muuten on tällähetkellä olo niin kuin norsulla.Turvottaa niin maan .....


3 kommenttia:

 1. Mistä sä oot tilannut noita? Mä oon tilannut kotitesti.fi verkkokaupasta, mutta oon lukenut, et ulkomailta sais vielä edukkaammin :)

  VastaaPoista
 2. raskauskeiju.fi. Oli ihan edukas paketti 28 ovulaatiotestiä ja 6 raskaustestiä yhteispakkauksessa parillakympillä. Ja oon saanu noihin halppistesteihin ihan hyvin viivat näkyviin (paitsi niihin raskaustesteihin en sitä toista viivaa). Saapa nähdä kauanko sitä jaksaa/kehtaa noita massatilauksia tehdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tilaillut just tuollaisia paketteja. Saan kans ovulaation joka kerran siihen tikkuun, eikä tarvitse ees mitään epämääräisiä viivoja tulkita. Se on joko tyhjä tai sit toinen viiva on melkein paksumpi, kuin kontrolli.

   Ja niin kuluuhan se aika tosiaan tekstailemallakin. Itse kanssa haluan tietää aivan kaiken ja välillä se on vähän raskastakin :o Itseaiheutettua, mutta minkäs sitä luonteelleen voi.

   Poista