tiistai 18. maaliskuuta 2014

kp 7

Pfuh* Sinne ne hävisi, taivaan tuuliin 443 euroa. Tuolla hinnalla olisi päässyt muuten muutamaksi päiväksi ulkomaanmatkalle. Vaan eihän sillä rahalla ole merkitystä, jos hoito onnistuu. Entä jos se ei onnistu? Voi sitä veeitutuksen määrää. Ehkä lähdin nyt väärään suuntaan hortoilemaan ajatuksieni kanssa.. Äkkiä takaisin juna-asemalle kököttämään.

7 kommenttia:

 1. Pianko pääset piikittelee? Mulla on huomenna ultra ja sit lähtee... pikkusen alkaa jännittää ja toivo herätä...jospa vihdoin tulis se meidän vuoro <3

  VastaaPoista
 2. Huomenna mullakin ultra ja vissiin se eka piikki. Mennään aika käsikädessä tätä hommaa! Ja yritetään yhessä täysillä päästä loppuun asti, sinne kahden viivan paremmalle puolelle.

  VastaaPoista
 3. Täysilä mennään, eikä meinata ;)

  VastaaPoista
 4. Millaiset annokset noista laitetaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 150 iu nyt alkuun. Tiistaina katotaan muutetaanko annostusta.

   Poista
 5. Tsemppiä kovasti <3

  Onko kuinka usein niitä seurantaultria? Minkä kokoisisiksi follit pyritään kasvattamaan ennen punktiota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alustavasti 3 ennen punktiota. Siis tuo nolla-ultra, missä katotaan että suprecur on tehnyt tehtävänsä (aiheuttanut vaihdevuodet). Sitten kaksi ensi viikolla, jossa seurataan miten puregon on vaikuttanut.
   Ei mitään tietoa vielä siitä, että minkä kokosiksi niitä koitetaan kasvattaa.. lomakkeessa on merkintä >17 mm eli oisko sitten tuo koko?

   Poista