keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

kp 8

Nolla-ultra takana. Kaikki niinkuin pitääkin. Mies väkersi puregonkynän kasaan omin pikku kätösin hoitajan avustuksella, ja tuikkasi ekan annoksen kuin vanha tekijä (no alkaahan sitä kokemusta tuosta pistelystä jo ollakin).

Päivitän muuten noita teknisiä tietoja, tuonne lapsettomuushistoriikin alle, että en ehkä ihan niin yksityiskohtia tähän päätekstiin sitten enää laita. Lähinnä varmaan omaa yleistä ihmettelyä =)

Mulle tuli siellä odotushuoneessa mieleen Feeniks, kun siellä oli joku tyttö hoitajan vaatteet päällä odottamassa aikaansa. Mutta asutaan melko varmasti eri paikkakunnilla, joten eri tyttö oli kyseessä. Mutta sellainen hassu tunne tuli siitä, että jossakin joku toinenkin tekee ja tuntee näitä ihmeellisiä tuntemuksia jossain päin Suomea ja varmaan hyvinkin samoihin aikoihin. Eli tää on ihan normaali tapa tehdä lapsia. Pakko olla, ku Feeniksikin kerta tekee jossain ihan samalla tavalla. =)
Jännä mitä kaikkea sitä odotushuoneessa kerkeääkään ajatella...

2 kommenttia:

  1. Onpas jännä näin samalla aikataululla mennä. Parin viikon päästä sitten piinaillaan yhdessä...ja toivottavasti päädytään positiivisiin tuloksiin. Mä en tänään jonotellut, hyppäsin suoraan omista hommista toiseen huoneeseen ultrattavaks ;)

    VastaaPoista