perjantai 22. elokuuta 2014

kp 12

Hain juuri apteekista 780 euron lääkkeet... maksoin niistä 4,5 euroa. Juuri nyt olen kiitollinen, että olen lapseton Suomessa, jossa on olemassa tuommoinen kela. Vihdoinkin tuntuu, että saa edes jotain vastiketta verojen maksamisille.

Sumuttelu alkaa vasta syyskuun alussa. Sitten se helvetti taas repeää.

3 kommenttia:

 1. Mut aatteleppa jos tää onkin se onnistuva hoito ;) (ja sori et hihittelen tolle lauseelle täällä ruudun toisella puolen) tsemppiä matkaan!

  VastaaPoista
 2. Aatteleppa =) Mulla tuli heti mieleen tuo jope ruonansuun "aatteleppa ite" -fraasi... Perjantai-illan höpötyksiä.. No siinä oot ihan oikeassa, että ilman hoitoa tuskin onnistuu. Hoidoissa onnistuu tilastojen mukaan lopulta se 80 %.. no ja jonkun on jäätävä siihen 20 %:iin, ja mulla on huonoilla muniksillani oikein loistavat tsäänssit päästä tohon jälkimmäiseen porukkaan. Matti Nykänen sanois tähän, että jokainen tsäänssi on mahdollisuus :)

  VastaaPoista
 3. No sitten ollaan yhdessä siellä 20%:ssa ja annetaan toivoa niille joiden munasolut on parempia ;) mullahan noi on ihan endon runtelemia rupuja...tiiä sit oisko ne parempia sen laparoskopian jälkeen, ei ainakaan mitkään jarrut tai e-pillerit oo mitään parantanu.
  Tsemppiä tsäänssiin.

  VastaaPoista