lauantai 2. elokuuta 2014

kp 21Menkkojen pitäsi alkaa juuri silleen sopivasti, että hääpäivänä olen pahimmoilleen turvoksissa. Ja meneillään on taistelu: Minä vastaan PMS.

Paljon vettä
Vettä juon about kokoajan. Pyrin juomaan vettä noin 3 litraa päivässä.

Hiilarit mäkeen
Leipä tippui pois päivittäisestä ruokavaliosta nyt tulevaksi viikoksi. Aamupuuro jäi, mutta siinäpä ne päivän hiilarit pääpiirteissään sitten onkin.

Makeanhimo
Suurin koetinkiveni. Joo-o, tänäänkin olen syönyt kaksi keksiä.. argh. Yritän tyydyttää makeanhimoni proteiinipuddingilla ruoan jälkeen.

Liikunta
Liikkumiseen en ajatellut tehdä muutoksia. Treenaan lihaskuntoa kotona punteilla noin 3-4 kertaa viikossa. Sitten muutoin lenkkeilytän koiraa.

Menolistica 
Kapselipurkin kyljessä luvataa, että pms-oireet ainakin vähenisivät. Tämän viikon ajan tuhoan kerralla jäljellä olevat kapselit, ja katotaan auttaako. Eli näitä menee sen 3 tabua päivässä.

Spiruliina
En tiedä onko mitään hyötyä, mutta kun tuli ostettua noita levätabletteja, niin kiskotaanpa nyt niitäkin. 4-5  kpl päivässä.

Bioteekin nestesiepparit
3 tablettia päivässä. Nyt kahden päivän ajan testikäytössä ollut. Ja ihan oikeasti! 0.5 kiloa lähtenyt painoa! Ehkä säästelen näitä muutaman päivän päähän, koska tarkoitus on nimenomaan saada nesteet imettyä pois vasta viikon päästä.

Turvotus
Lisääntyy hiljalleen kaikesta huolimatta.  Onkohan tämä ihan turhaa taistella pms-oireita vastaan? =) Noo.. yrittänyttä ei laiteta!

2 kommenttia: