perjantai 15. elokuuta 2014

kp 5

Väsymystä ilmassa, mutta ei auta ei. Tenttiin pitää lukea. Aika monet yksittäiset pienet asiat tuo oman painolastinsa tähän olotilaan. Ja teen sitä taas, lohtusyön. Se kun on ainoa asia, mistä tulee mielihyvän tunnetta nyt, kun liikkumiseenkin on mennyt motivaatio. Tuntuu että pitää pakottamalla pakottaa itsensä treenaamaan. Ja kun kurkkukin on karhean tuntuinen. Ehkä pitäisi vain nukkua.

Minä voitin PMS-oireet! ei tullut turvotuspöhötystä nyt juuri ollenkaan.Nestesieppareilla ja kiirevouhottamisella sain vielä painoa putoamaan ja oli laihuliiniolo jopa hetken. Nyt sitten olenkin kohta viikon mässännyt ja jostain pitäisi saada kipinä nostaa itseään niskasta.

Näihin mittoihin parhaimmillaan pääsin tuossa: Paino 55,9 kg, lantio 91  cm, napa 72 cm ja vyötärö 67 cm. Nyt en sitten muutaman päivän mässyttelyn jälkeen ole halunnut käydä vaakalla enkä mittoa senttejä. Ovat mitä ovat. Haluaisin vain pirteyteni takaisin.

Tästä kierrosta aletaan taas sumuttelutin. Ajat ultriin on varattu ja lapsettomuudesta tulee taas todellista. Yritän hukuttaa ajatuksia kaikesta ikävästä tähän tentinlukemiseen, vaan tuntuu että asiat leijuvat hajanaisina kirjaimina pään ympärillä, joista ei saa mitään järkevää kiinni.

Taidan olla ihminen, jolle ei lomailu sovi. Liian paljon aikaa olla olematta ja ajatella olemattomuuttaan. Ehkä tarvitsen elämän, jossa sitä vapaa-aikaa todella on vain tunti päivässä. Kyllä sitä jaksaa ihan hyvin.  Pysähtyminen on raskasta. Kaiken kokeneen muistaminen on raskasta. Kaiken tulevien pettymysten uhkakuvien ajatteleminen on raskasta. Tämä hetki on hyvä. Ja tekemisen meininki. Sillä jaksaa yllättävän paljon paremmin kuin pysähtymällä ja rauhoittumalla.

2 kommenttia: