maanantai 31. maaliskuuta 2014

kp 20

viimeiset suhut otettu aamupäivästä. Olo on ollut tänään kuin pinkeällä popcornilla. Maha on ihan turvoksissa ja nopeasti kävely tuntuu epämukavalta. Uhkaan tätä olotilaa polkemalla kuntopyörällä ja tekemällä kevyesti pikkujumpat. Vettä koitan juoda aina kun muistan, eli vähän liian harvakseltaan.

Eilen tuli ihan kunnolla huono olo jostain syystä. Ihan piti käydä nyökkäämässä vessanpöntölle. Tuli välipalaleipä ulos. Ruokahalua ei kyllä muutenkaan ole.. mutta syödäkin täytyy. Ja koska mitään ei tee mieli syödä, niin sitten sitä syö vain suklaata. Ai että mulla on terveelliset elämäntavat.

Tosi paljon olen miettinyt sitä endometrioosia nyt viime päivät. Monet alavatsan tuntemukset on saaneet ihan uuden merkityksen. Tärähtelykipu menkkojen aikaan, toispuoleinen juilinta aina heti oviksesta alkaen ja kivulias ulostaminen menkkojen aikaan. Jotenkin aina kai yhdistin ne vain normaalisti menkkoihin. Mistä sitä tietää mikä on normaalia ja mikä ei oo. Ja kun pelkää lääkäreitä, niin sitä pitää normaalina sitäkin, jos käsivarsi tipahtaa matkasta. No, mutta kyllä tää tauti vähän kolautti minuutta. Eihän se koskaan oo kiva kuulla olevansa viallinen.

Ensin sitä toivoo jotain syytä lapsettomuudelle, sitten kun sen saa niin on vain niin kamalan pettynyt itseensä ja omaan kroppaansa ja miettii miten olisi pitänyt elää toisin.

Mutta kohti punktiota mennään. IVF se hoitomuoto tähän tautiin olisi kai jokatapauksessa.Illalla pregnyl ja sitten se on menoa heti keskiviikkona aamusta (klo 04:30 lähtö)! Huijui...

2 kommenttia:

 1. Endometrioosia mietin mäkin suunnilleen joka toinen tunti (siis oon sata varma, et se mulla on). Ja sitten oon minäkin miettiny sitä, et mitä oon tehny väärin, oonko syönyt pitkään jotain mulle täysin sopimatonta vai tekikö e-pillerit tän?

  Ähh...

  Mutta tsemppiä teille kovasti sinne keskiviikolle! Toivottavasti siirrettävää tulee <3

  VastaaPoista
 2. Kyllä sulla jotain kasvaa jos pinkeytynyt olet...olo muuten kurjenee pregnylin jälkeen (näköjään). Tuntu aamukävelyllä et poksahtaa noi munasarjat kesken matkan...onneks punktio on pian.
  Tsemppiä huomiseen, mä pelkään huomisen labran puhelua...hedelmöittyykö yksikään

  VastaaPoista