keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

kp 29

Mullapa alko menkkajuilinnat. Ei tosin vielä yhtä voimakkaana, mutta ihan selkeästi tuntuu sellainen vetävä jomotus.

10 kommenttia:

 1. Mulla ne tulee ja menee, tänään on enempi ollut semmosta nipistelyä alavatsalla...munasarja kyl kipuilee edellee ja tissit taitaa olla turvoksissa...ainakin liivit täyttyy kohtuu hyvin.
  Sä tuut muuten oireissa hyvin mun perässä, eilen mullakin noi jomottelut tuli ekan kerran...tänään ei niin vahvasti oo jomotellu. Toivotaan toivotaan...

  VastaaPoista
 2. Mulla molemmissa raskauksissa ollut tosi kovat menkkakivut, mutta kesti pitempään. Kipujen perusteella ei todellakaan olisi uskonut, että raskaana ollaan. (1 lapsi 4 v. toiveiden täyttymys 4s icsi ja nyt odotellaan ylläri-ihmettä, la syyskuussa.
  Lueskelen vielä näitä lapsettomuusblogeja, kun hoidot ja epätoivon tunteet oli osa minua niin pitkään. Toivon molemmille onnea <3

  VastaaPoista
 3. Milloin alkion pitäisi kiinnittyä, jos on kiinnittyäkseen? Voiko se olla juonihan parin päivän sisällä siirrosta?

  Kovasti täällä vaan toivon teidän puolesta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä olen itsekin miettinyt. Valtaosan nettitekstien mukaan kiinnittyisi 5-6 päivän ikäisenä. Eli 5-6 päivää hedelmöittymisestä.

   Mulla oli se sunnuntai-aamun (4 päivää hedelmöittymisestä) ihme yhtäkkinen viiltävä ja hetkellinen kipu. Tietysti toivoisin, että olisi ollut kiinnittyminen, mutta todennäköisesti vaan joku lugejen aiheuttama kramppi.

   On tää vähän kyllä raastavaa elää näitten toivon ja epätoivon veitsenterällä.

   Poista
  2. Ootko muuten ennen käyttänyt lugesteronia?

   Mulla lugesteron aiheuttaa lähinnä turvotusta, mutta ei kyllä mitään kipuja. Tai joskus voi olla jomotusta, mutta se on sellaista 'pehmeää' ja jatkuvaa, ei mitään hetkellistä.

   Kumpa se sun kipu olis ollut seurausta jostain tapahtumasta :)

   Poista
  3. Mua alkaa ärsyttää tää puolittainen oireilu. Ihan ku noi lääkkeet ei tekis mitään eikä tuolla mahassa tapahtuis yhtään mitään. Pitäis kai olla tyytyväinen, mut toisaalta mietityttää et oireeton=negatiivinen (vaikka lupasin että pelkkää positiivista ajattelen...)

   Poista
  4. Mulla on ollut kanssa turvotusta, mutta nytte oon urakalla juonut vettä, ja turvotuskin alkaa häviämään. eli kohta on olo ihan normaali. Tänään ei oo muuten ollut mitään oireita. Ei niinku ei yhtään mitään (paitsi noi tissit - niitä ei enää lasketa).

   Mua pelottaa enempi Feeniks sun tulos, kun oon tässä nyt aika kannoilla melko tasasesti perässähiihtänyt. Sun testipäivä on kuitenkin päivää ennen. Mä en haluais ikinä testata. Kunpa vois vaan pysäyttää ajan ja ajatella, että tämä oisi onnistunut.

   Poista
  5. Niin ja en ole ennen käyttänyt lugeja =)

   Poista
  6. Ihan samaa oon miettinyt...jos vaan vois pysähtyä tähän ja kuvitella onnistuneensa. Mä pysyn edelleen päätöksessä olla ostamatta testiä, käyn vaan verikokeessa...en jaksa enää yhtään yksinäistä viivaa. Jos hyvin käy, niin sit ostan testin :)

   Poista