torstai 10. huhtikuuta 2014

kp 30

Ihan melkein normaali olotila. Turvotuksetki laskenu. Huomenna sitten kolmeksi päiväksi reissuun.
Maanantaina olisikin sitten jo pp 10. Olen kovasti miettinyt, että tekisin testin ja kävisin sitten heti katsomassa, vieläkö se häämekko on siellä tallella. (optimistit saattaa sanoa, että ei se välttämättä vielä kerro totuutta se pp10 testi, mutta ite jotenkin haluan sen mahdollisen pettymyksen hoidettua mahdollisimman pian pois alta, että voi hajota ja ryhtyä toipumaan). 

Ihanaista viikonloppua kallisarvoinen vertaistukeni <3 -Käyn varmaan lukemassa puhelimella päivityksiä aina kun mahdollista. (Ai minäkö nettiriippuvainen?) 

=) 


9 kommenttia:

 1. Hyvää viikonloppua sullekin! Hui hitto, ensi viikolla on siis todella jännät paikat...jotenkin ite en vieläkään sitä sisäistä vaikka tiiän et torstaina selviää mikä on tilanne. Ehkä tää vajaavainen oireilu tekee sen, viimeks olin niin pirun vaivanen ja ku vaivat katos niin oikeestaan tiesin et nega tulee, ja pp10 sen testasinkin...ja kyllähän sitä sit romahdettiin hetkeks ihan kunnolla. Mut tiiäkkö mitä kyl siitäkin selviää (vaikka ei kenenkään pitäis) <3

  VastaaPoista
 2. Mukavaa reissua! Mä oon tuossa asiassa samanlainen, että mieluiten testaan aikaisin ja vähän niinku portaittain astelen siihen pettymykseen. Hölmöä, ihan kuin se pettymys olis jotenkin pienempi. Tai kai se onkin, kun se jakaantuu usealle päivälle, jos vaikka neljänä päivänä tekee testin :D

  VastaaPoista
 3. Mä kyllä kovasti yritän olla testaamatta ennen virallista päivää...ehkä vaan haluan "olla raskaana" pari päivää pidempään :D kattoo nyt sit onnistunko tossa....

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Mä muuten pikkusen pelkään et huomenna testaat plussan...ite ku en uskalla testata vielä...ja sit to saan negan :/

  VastaaPoista
 6. Voi kultapieni kun en todellakaan testaa! Mulla on lämmötki tippunu hiljalleen kohta ihan normaalitasolle. Jos sitä olisi raskaana, niin kait nuo lämmöt edes pysyisi pikkusen normaalia ylempänä? Vaan ei mulla, ei edes hormoonien avustuksella.

  Mä testaan huomenna sen negan, niin saan kiukutella itekseni siihen asti että perse rupeaa vuotamaan ja sitte pikkuhiljaa pitää kasata taas palaset kokoon. Mun toivot on ihan nollassa.

  Ei oo tissitkään enää kipeänä, ei turvota, menkkajuilintoja tulee ja menee. Ja sitte nuo lämmöt. Taidan vetää tänään kunnon kyykkytreenin, niin saa vähän purettua kiukkua.

  VastaaPoista
 7. siis täydennän, etten testaa positiivista.. testata kyllä aattelin.

  VastaaPoista
 8. Mä en uskalla testata...kiva kuvitella olevansa raskaana :D mä en en oo ikuna lämpöjä mittaillu, mulla ne seilaa muutenkin niin paljon. Kyl mä sulle sitä plussaa toivon, vaikka pelkään etten ite sitä saa.

  VastaaPoista
 9. jänskäilen sun puolesta - miten kävi???

  VastaaPoista