maanantai 14. huhtikuuta 2014

kp 34 (pp10)


Enkä ole yhtään yllättynyt lopputuloksesta. Lisäksi tuntuu, että menkat ois alkamassa ihan just. Joku puukottaa mua tylpällä esineellä mahaan.

Ja ei kannata sanoa, että testasin liian aikaisin. Joskus on oikeasti vain ihan hyvä myöntää tappionsa, nuolla haavoja hetki ja sitten aloittaa jotain muuta. En nyt jaksa elätellä mitään toiveita positiivisesta tuloksesta. Itseään voi huijata joissain muissa asioissa, tässä asiassa se on vähän liian raakaa.

Mutta THE mekko oli vielä liikkeessä!! Ja kävinkin sen jo ostamassa! Sitä oli kuulemma moni sovittanut ja miettinyt, mutta se oli ilmeisesti tarkoitettu mulle, kun kukaan ei sitä kolmessa viikossa ollut ostanut. Nyt alkaakin sitten kroppa-kesäkuntoon -projekti, että mekko ei ole ihan niin tyköistuva =) Pari kiloa läskiä tästä kropasta lähtee varmasti, kun jättää herkuttelut pois ja liikkuu sopivasti.

Lapsettomuusjutut yritän nyt jättää taka-alalle syksyyn saakka. Katsotaan sitten uudestaan miltä rupeaa tuntumaan. Nyt tarvin kyllä sulattelutauon kaikelle sille tiedolle, mitä tämä ensimmäinen ivf-hoitokerta toi tullessaan. 4 kommenttia:

 1. Olen pahoillani :´( Iso rutistus.

  Ja samaa mieltä olen tuosta, että kyllä se testi jo pienen toiveen näyttäisi noilla päivillä, jos niikseen olisi. Mäkin testailen aina ajoissa ja uskoisin, että jos joskus onnistuu, näkyy jotain jo dpo 10.

  Hienoa, että sait sen mekon!

  VastaaPoista
 2. Voi harmi :( ja onnittelut THE mekosta! Näin jälkikäteen ajateltuna, olisi itsekin pitänyt kunnolla taukoa pitää välissä eikä sitä loppuvuoden hoitoa edes yrittää. Hyvä näihin on ottas etäisyyttä, varsinkin ku tuntuu noissa ensimmäisissä hoidoissa tulevan noita yllätyksiä mitä pitää sulatella.

  VastaaPoista
 3. Voi ei :(

  Mekkojuttu on jees! On ihana tunne, kun se just sopiva on päällä!

  VastaaPoista
 4. Mekosta onnittelut, negasta ruttuotsaiset pahoittelut.

  VastaaPoista