sunnuntai 28. syyskuuta 2014

kp 16

Tänään lähtee viimenen pistos Menopuria ja huomenna sitten pregnyl. Olotila alkaa olla aika epämiellyttävä. Kävellessä tärähtely tuntuu ja olen tosi turvoksissa. Oon koittanut silti tehdä kuntosalitreeniä, mutta vähän pienemmillä painoilla.
Oon tehnyt tässä samalla ihmiskokeita itselläni ja syönyt nyt kuukauden ajan ubikinonia sen 600 mg/vrk:ssa. Jostain luin, että ei siitä haittaakaan ole. Enpä sitten tiedä onko se ubikinoni vai nuo aamupalalla puuron sekaan heitetyt siemenet (auringonkukka-kurpitsa-chia), mutta limakalvo on taas erinomaisen paksu.
Jos nyt saa esittää toivomuksen, niin toivon, että munasolut toimisivat. Toivon sitä enemmän kuin lottovoittoa. En minä rahalla kuitenkaan saa ostettua toimivia munasoluja. 


3 kommenttia:

  1. Mä vähän jännäilen mitä toi menopur tekee sulle, ku itellä on se seuraavaan hoitoon piikkinä. Ihme ihmiskokeita nää hoidot kyllä on... tsemppiä <3

    VastaaPoista
  2. samaa jännäilen itsekin. Toivottavasti lääketiede hyötyy tästä jos mä en.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti se olisi oikea lääke ja samoin ICSI ratkaisu siihen hedelmöittymiseen. Kävin kurkkimassa sun merkintöjä ja sulla kasvaa limis kyllä tosi hienosti!

    VastaaPoista