tiistai 2. syyskuuta 2014

kp 23

suhh suhh: 07:00 - 12:00 - 17:00 - 22:00

Tästä se taas lähtee.

No ja millä mielin mennään? Sillä samalla. Meen ja teen. Yritän parhaani mukaan olla ajattelematta koko asiaa. Vittuunnun todennäköisesti turpoavasta kropasta ja heittelevästä mielialasta, mutta onhan sitä elämässä pahempaakin. Sana "Toivo" ei kuulu sanavarastoon. Annan itseni lääketieteen koekaniiniksi. Yhdeksi parametriksi tilastoon.

Mieli liitelee kohti adoptiota. Totutan itseni ajatukseen ehkä hieman väkisinkin. Ehkä se on se minun tieni, mikä pitää kulkea. Eikä se ole enää ollenkaan pelottava tai vastenmielinen tie kuljettavaksi.

Paino on häiden jälkeen ehkä hieman noussut. Nyt siinä 57,5 kg. Saapa nähdä miten mömmöt vaikuttaa.

Kaikkia pikku reissujakin tässä tulossa, mitkä tuovat oman eloisuutensa arkeen. Loppuviikosta suuntana helsinki. Ja ekana vaan mielessä, että kai pääsen turvatarkastuksesta ton suprecur-pullon kanssa läpi ilman suurempaa draamaa? Otan varalta reseptin matkaan, vaikka tuskin sitä edes kysytään.

Opiskelurintamalla pientä huilimista nyt. Teen syksyn aikana pikkututkimuksen ja aikaa jää tälle muullekin elämälle (eli työlle työlle työlle).. oishan se upeaa, jos voisin vuoden päästä sanoa, että on mulla elämässä muutakin kuin työ tai opiskelu.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Aivot vaan narikkkaan ja sumutellen eteenpäin ;)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä täältäkin! Mielelläni luen sun kokemuksia taas, kun itsekin nyt meiningeissä mukana. Huomenna lopetan keltarauhashormonit ja ensi viikosta sitten piikittelen jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samoin. Toivotaan, että tuo eka ivf tuo jotain vastauksia lisää tai mieluiten onnistumisia! Mulla alkaa piikit viikkoa myöhemmin ku sulla.

   Poista