tiistai 1. huhtikuuta 2014

kp 21

Voi pössis, mikä uni.
 
Olin menossa sinne punktioon, johonkin isoon avaraan huoneeseen, jossa oli muitakin potilaita (sellainen sota-aikojen sairaalahuone tms.). Punktiossa saatiin kaksi munasolua, jotka pistettiin siittiöiden kanssa jonkun hehkulampun alle kasvamaan lautaselle! Niitä sai siinä käydä katsomassa, miten ne kasvavat =o
 
Seuraavana päivänä ei kukaan soittanut, ja sitä seuraavana päivänä sitten sanottiin, että nyt on kyllä jo vähän myöhästä. Kuitenkin annettiin käteen se lautanen, jossa oli paistettu muna jonka sisään taitettuna sellaista kalan mätiä. Että tämä pitäisi nyt saada jotenkin sun sisään. Olin tietty ihan ihmeissäni, että syömälläkö se siirto tapahtuukin? 
 
Sain myös sen toisen lautasen munaa ja mätiä, mutta se oli jotenkin epämuodostuneen näköinen ja sitten se tipahtikin lattialle. No se siitä. Eli meillä on vain yksi "siirrettävä" ja sekin on ylikokoinen ja kohdun limakalvokin alkaa jo olla vanha.
 
Luojan kiitos sitten herätyskello soi.

7 kommenttia:

 1. :D hitto et repesin. Onnea huomiseen punktioon ja muista että yksikin alkio riittää (toistelen tota päässä koko ajan...)

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä mäkin repesin! Ihan huikee uni :D

  VastaaPoista
 3. : D .D...Parempaa onnea matkaan!

  VastaaPoista
 4. Onnea punktioon vielä kerran. Pidän peukut pystyssä.

  VastaaPoista
 5. Täällä kovasti odotellaan, että miten sun punktio meni??? Toivottavasti hyvin <3

  VastaaPoista
 6. Repesin, tälleen jälkijunassa tosin, pitkään ja hartaasti. Toivottavasti meillä ei töissä lapsukaiset heränny :)

  VastaaPoista