lauantai 20. syyskuuta 2014

kp 8

Me lähdettiin eilen retkelle, ja sähköttömässä mökissä pimeässä tuikattiin menopurit vatsamakkaraan. En nyt anna tän hoidon tulla häiritsemään mun muuta elämää. Haluan elää, vaikka mielialat menee ylös alas nopeampaa kuin juna vuoristoradalla. Ja pinna on niin kireänä, että viulukin sois melko kauniisti.
Tänään mennään kavereitten kanssa istumaan iltaa ja taas pitää tuikata menopurit jossain omankodin keittiötä poikkeavasta paikasta. Kuten sanoin.. mä en aio lakata elämästä nyt.
Missä Te ootte ittejänne piikitelleet? Onko jotain erikoisempiakin paikkoja? Ihan uteliaisuudesta :)

6 kommenttia:

 1. Mökillä, ilman juoksevaa vettä ja sähköä...porukoiden vessassa. Eipä noi niin outoja ees ollu ^_^

  VastaaPoista
 2. Minä olen piikittänyt hienon ravintolan vessassa, kun olin illallisella työkavereiden kanssa. Fiilis oli pikkaisen outo :) Jännitin kovasti ihmettelevätkö muut, miksi olen vessassa niin kauan, mutta sainkin homman hoidettua varsin nopeasti. Olin tuolloin juonut lasin viiniä, joten taisi viini rentouttaa sen verran, että piikitys sujui normaalia helpommin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän naisen puuteroida nenänsä tarkkaan ;) Mullakin tuli sellainen outo olo, kun palasin takaisin seuraan. Kävin tuossa ottamassa piikkiä ja nyt ollaan taas niinku mitään ei ois tapahtunukkaan... diipadaapa. =) on tää kyllä touhua.

   Poista
 3. Mä oon lähtenyt elokuvista kesken kaiken piikittelemään elokuvateatterin vessaan. Ja meni sitten sillä aikaa elokuvan paras kohtakin ohi!

  VastaaPoista